Leo Korsten
Leo KorstenDirecteur

Wie zijn wij en wat doen wij?

Door onze ruime ervaring van meer dan 25 jaar in nieuw- en verbouw van woningen zijn wij uitgegroeid tot een ervaren organisatie met kennis van zaken.

Wij zijn een bedrijf dat met visie, creativiteit, ambitie en veel enthousiasme ons vak uitoefent. Door goed te luisteren zijn wij na één gesprek in staat uw ideeën uit te werken tot een realistisch plan dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget. Door onze grote betrokkenheid, enthousiasme, korte lijnen en een vast aanspreekpunt denken wij u optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het gehele bouwproces. 

Nieuw- of verbouwplannen?

Denkt u na over een nieuwbouw woning dan willen wij graag met u, uw droomhuis realiseren. Voor een verbouwing of uitbreiding van uw woning kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn in staat om in korte tijd ideeën te vertalen in een aantrekkelijk ontwerp dat is afgestemd op uw wensen en budget.
Heeft u belangstelling voor een woning op maat neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek brengen wij u graag op de hoogte van alle mogelijkheden.  

Hout Skelet Bouw (HSB)

Wanneer gekozen wordt voor een duurzame houtskeletbouwwoning dan kunnen wij dit met vaste partners van A tot Z begeleiden van eerste schets tot en met de oplevering. Uw woning wordt dan onder ideale omstandigheden geprefabriceerd. Uw woning kan dan in twee dagen op de bouwplaats worden opgebouwd. Door een korte afbouwtijd van een aantal weken kunt u snel genieten van uw prachtige nieuwe woning. 

Klaar om te beginnen?

Telefoon

06 5728 0435

e-mail

info@korsten-bouw.nl

Adres

Blitsaerderleane 26, 8927 Leeuwarden